Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Одеса – 2012




ЗАТВЕРДЖУЮ

Начальник УГБ ГУМВС

України в Одеській області

полковник міліції

В.Я. Мартинюк

 

____.08.2012

ПЛАН – КОНСПЕКТ

Зі функціональної підготовки для проведення занять

З особовим складом ВДІМ УГБ ГУМВС

 

Тема № 1: Здійснення в органах, підрозділах і установах внутрішніх справ України реєстраційної роботи щодо розгляду заяв, повідомлень про злочини, що вчинені або готуються (наказ МВС України 14.04.2004 № 400). Закони України «Про звернення громадян» і «Про статус народного депутата» , наказ МВС України № 1177-2004).

Дата проведення:07.09.2012

Одеса – 2012

Учбові питання:

1. Реєстрація та розгляд заяв і повідомлень про злочини, що вчинені або готуються. Загальні положення.

2. Приймання заяв і повідомлень про злочини, що вчинені або готуються.

3. Реєстрація заяв і повідомлень про злочини, що вчинені або готуют

4. Розгляд заяв і повідомлень про злочини, що вчинені або готуються.

5. Контроль за додержанням порядку прийняття, реєстрації та розгляду заяв і повідомлень про злочини, що вчинені або готуються.

6. Правила приймання, реєстрації та розгляду в органах і підрозділах внутрішніх справ України заяв і повідомлень про злочини, що вчинені або готуються.

7. Правила ведення журналу реєстрації заяв і повідомлень про злочини, що вчинені або готуються (ЖРЗПЗ).

8. Типове положення про комісію головних управлінь МВС України в Автономній Республіці Крим, місті Києві, Київській області, управлінь МВС України в областях, місті Севастополі та на транспорті з контролю за станом обліково-реєстраційної дисципліни в галузевих службах та підрозділах і міськрайлінорганах внутрішніх справ.

9. Типове положення про комісію міського, районного та лінійного органу внутрішніх справ головних управлінь МВС України в Автономній Республіці Крим, місті Києві, Київській області, управлінь МВС України в областях, місті Севастополі та на транспорті з контролю за прийманням, реєстрацією та розглядом заяв і повідомлень про злочини, що вчинені або готуються

10. Типове положення про порядок розгляду запитів та звернень народних депутатів України в Міністерстві внутрішніх справ України.

Література:

 

1. Конституція України – 1996 – К.: Преса України, 1997.

2. Закон України «Про звернення громадян» від 02.10.1996 № 393/96-ВР.

3. Указ Президента України від 13.08.2002 № 700 “Про додаткові заходи щодо забезпечення реалізації громадянами конституційного права на звернення”.

4. Наказ МВС України від 14.04.2004 № 400 "Про порядок приймання, реєстрації та розгляду в органах і підрозділах внутрішніх справ України заяв і повідомлень про злочини, що вчинені або готуються”.

5. Наказ МВС України від 10.10.2004 № 1177 “Про затвердження Положення про порядок роботи зі зверненнями громадян і організації їх особистого прийому в системі Міністерства внутрішніх справ України”.

6. Наказ МВС України від 28.03.2012 № 254 «Про затвердження Положення про порядок розгляду запитів та звернень народних депутатів України в Міністерстві внутрішніх справ України».

 


Поделиться:

Дата добавления: 2015-08-05; просмотров: 83; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты